Garanciánk

14 napig ingyenes méretcsere

Célunk, hogy maximálisan elégedett lehess, amikor Nada Divat termékeket vásárolsz. Azonban, ha bármilyen okból kifolyólag mégsem nyerte el tetszésed az általad megrendelt ruha – módodban áll azt visszaküldeni. Ebben az esetben két lehetőséget kínálunk: választhatsz egy másik terméket a kínálatunkból – természetesen az árkülönbözet figyelembevételével - illetve kérheted a pénz visszafizetését.

A jelenleg érvényben lévő jogszabály szerint a fogyasztónak jogában áll, hogy 10 munkanapon belül egyoldalúan felmondja a távolsági szerződéseket, kötbér és indoklás nélkül. Az egyetlen költség, mely a fogyasztó számlájára írható, a termék visszatérítésével járó közvetlen költség.

Ahhoz, hogy a terméket visszavehessük, eredeti állapotában és csomagolásában kell lennie, ahogyan mi feladtuk: legyenek rajta a címkék, a ruhán ne legyenek viselési jelek. Kizárólag a fent említett kikötéseknek megfelelő termékeket áll módunkban visszavenni.

Amint kapcsolatba lépett velünk, kérjük legyen kedves közölni a termék adatait, továbbá azt, hogy mire szeretné cserélni az adott terméket. Majd kapni fog egy e-mailt, mely tartalmazza: a termék visszaküldéshez szükséges pontos címet, illetve a visszajuttatással kapcsolatos egyéb részleteket.

A visszajuttatás Postán keresztül történhet és az e-mailben megadott címre kell eljuttatni a csomagot. Más úton elküldött csomagot nem áll módunkban elfogadni!

A csomagküldés költségei a visszaküldést igénylő Megrendelőt terhelik.

Nem megfelelő méret esetén - amennyiben rendelkezésünkre áll – másik méretre cserélhető, illetve helyette egy másik termék is választható.

A Nada Divat folyamatos ellenőrzés alatt tartja a forgalmazott termékek minőségét, így garanciát vállalunk arra, hogy a Nadadivat.hu weboldalról megrendelt ruházati cikkek bármelyike tökéletes állapotban van. Ha mindezek ellenére mégis kifogasolható egy termék, cégünk vállalja a felelősséget és egy ugyanolyan termékre (modell, méret, szín és raktárkészlet figyelembevételével) cseréljük. Hibás termék esetén fontos, hogy a terméket az eredeti csomagolásában, címkékkel és a számlával ellátva küldje vissza hozzánk.

Utánvétellel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni!

A visszaküldéstől számított maximum 15 napon belül visszatérítjük a megrendelés ellenértékét a vásárlás során használt fizetési módon, vagy ahogyan azt a Megrendelő kívánja (kivétel készpénz). Ennek érdekében szükségünk lehet az Ön szánlaszámára. A visszatérítéssel járó költségek a Megrendelőt terhelik. A visszatérítési érték csakis a visszaküldött termékre vonatkozik. Abban az esetben, ha a pénzösszeg teljes visszatérítését szeretné igényelni, fontos hogy telefonon azonnal jelezze felénk szándékát.

Webáruház készítés